MTASA-TR.com | Türkiye'nin En Büyük MTA Platformu

Multi Theft Auto => Teknik Destek => Konuyu başlatan: salih5513 - Ocak 12, 2018, 06:10:18 ÖS

Başlık: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: salih5513 - Ocak 12, 2018, 06:10:18 ÖS
 :turkiye: Selamın Aleyküm, Google dan herhangi bir script indirdim MapEditor de kullanabilirmiyim?
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: TypeR - Ocak 12, 2018, 06:11:15 ÖS
Script obje ise TCT'de Create bölümüne ID'sini yazar ve Create derseniz kullanabilirsiniz.
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: salih5513 - Ocak 13, 2018, 12:16:02 ÖÖ
Onu biliyorum ben Harita Editörü icinde kullanabilir miyim diye soruyorum
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: ByCash - Ocak 13, 2018, 12:19:01 ÖÖ
Linkleri Gormek Icin Uye Olunuz. Uye Ol or Giris
Onu biliyorum ben Harita Editörü icinde kullanabilir miyim diye soruyorum
Harita editöründeyken obje scriptini başlatarak kullanabilirsin.
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: Serhat159 - Ocak 13, 2018, 12:26:57 ÖÖ
Dostum demek istediğini anladım.Sen internetten aldığım bir mapı editlemek için harita editorune girebilirmiyim diyorsun o şöyle oluyor;

Bilgisayarındaki Multi Theft Auto dosya konumuna gelerek  server > mods > deathmatch > resources kısmına mapı at ve oyuna gir ordan Harita Editoru yazana bas yukarıdaki seçeneklerde maplar karşına çıkacak ordan kendi attığın mapı seçersin ordan editlersin :)
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: salih5513 - Ocak 13, 2018, 12:47:49 ÖÖ
Tamam Cevaplar icin Teşekkürler
Başlık: Ynt: MTA#TCT-MapEditor
Gönderen: TypeR - Ocak 13, 2018, 12:50:42 ÖÖ
Sorun çözüldüğüne göre Konu Kilitlenmiştir.